Ervaringen

Favicon_dyslexie_300px

“ANDRIES HEEFT MIJ GEHOLPEN OM EFFICIËNTER TE WERKEN”

Voordat ik door DyslexieAlert/Andries werd gecoacht had ik moeite met keuzes maken van werkvelden. Ook vond ik het lastig om te bepalen wie ben ik en wat wil ik? Andries heeft hij mij laten inzien waar bepaalde gedachten vandaan komen, hoe deze te vertalen en in te zetten zijn in het dagelijkse leven. Ook haal ik nu uit bepaalde teksten sneller de kern en dat helpt mij om efficiënter te kunnen werken.

 

Andries straalt rust en neemt altijd de tijd voor je. Mocht ik mensen in mijn omgeving hebben, welke tegen dezelfde problemen aanlopen, zal ik bij hen zeker de naam van Andries laten vallen. Ik denk dat Andries een breder scala dan alleen Dyslexie kan behandelen.

Favicon_dyslexie_300px

“Ik ben veel meer tevreden over wie ik ben”

Ik ben werkzaam als politieagente in Rotterdam en heb mijn opleiding weten te halen door hulp van Andries. Ik liep tegen een heleboel dingen aan, waarvan ik op dat moment nog niet wist wat het was.Sinds ik het coaching programma hebt gevolgd ben ik als persoon erg veranderd. Ik ben veel meer tevreden over wie ik ben en ik heb veel meer maling aan wat anderen van mij denken.

 

Andries straalt rust uit en neemt altijd de tijd voor je. Doordat hij ervaringsdeskundige is heeft dat echt een meerwaarde. Dyslexie is veel meer dan alleen omgaan met Nederlandse taal en Andries heeft mij laten inzien wat dyslexie wel is. Dankzij Andries weet ik nu met mijn hoog sensitiviteit om moet gaan.

Favicon_dyslexie_300px

“Ik haal nu zo goed als alle fouten nu uit mijn teksten”

Voordat ik door DyslexieAlert/Andries werd gecoacht, liep ik aan tegen ongeorganiseerd zijn, maar ook tegen het maken van veel spellingfouten in mijn teksten. Sinds het coaching programma haal ik zo goed als alle foute nu uit mijn teksten. Tevens gaat alles met een stuk meer structuur. Waar ik het meeste aan gehad heb is het zelfvertrouwen krijgen. En dat dyslexie helemaal nog niet zo slecht is. Ik vond het heel prettig om te doen.

Favicon_dyslexie_300px

“Na het coaching programma zie ik meer rust bij mijzelf”

Na het coaching programma zie ik meer rust bij mijzelf. Nu zal ik sneller eerst zaken overdenken en dan pas iets op papier zetten of verbaal uitten. Het toepassen van mind-mapping was voor mij een openbaring (had eerder daar nog nooit mee gewerkt) en zeer toepasbaar. Het positieve van deze coaching was dat het één op één betrof. De “lesavond” was behoorlijk bezet, maar door de rust en de ruimte voor een persoonlijk gesprek was het een prettige ervaring. Deze dyslexie-coaching is zo persoonlijk dat ik het niet aan anderen zou aanbevelen via een folder of iets dergelijks, maar via mond tot mond reclame. De coaching werd op een zeer verfrissende wijze gebracht. De omgeving was perfect.

Favicon_dyslexie_300px

“Na de coaching heb ik veel zelfvertrouwen gekregen over mijn taalvaardigheid”

Na de coaching heb ik veel zelfvertrouwen gekregen over mijn taalvaardigheid en dat je best fouten mag maken. De meest positieve punten aan de coaching en waar heb ik het meest aan gehad is dat Andries veel uit eigen ervaring kon vertellen en dat hij niet alleen inging op de taalvaardigheid.

Heb je dyslexie, ga in gesprek met Andries. Kan mij niet voorstellen dat hij niets voor je kan betekenen. Zijn persoonlijke ervaringen en aandacht voor je student zijn super.

Favicon_dyslexie_300px

“Ik pluk er nog dagelijks de vruchten van”

Voordat ik door DyslexieAlert/Andries gecoacht werd liep ik aan tegen onzekerheid, geen interesse in boeken te lezen, en processen-verbalen tikken.

Na de coaching weet ik nu waar mijn onzekerheid vandaan komt. Ik ben je het meest tevreden over de rustige manier van coaching door Andries en het benadrukken van mijn positieve punten. Er gaat een wereld voor je (personen met dyslexie) open! De tijd ging snel en ik pluk er nog dagelijks de vruchten van.